Kaunista ja käytännöllistä

iloa arkeen 

Tällä hetkellä valikoimassa

SAIPPUASUKKA

Ripustettava saippuasukka palasaippualle. Pitää saippuasi ja sen ympäristön siistinä: ei enää saipputahroja ja limaisia saippuoita!

Taputapun saippuasukassa saippua kuivuu nopeasti ja säilyy käyttökelpoisena viimeiseen muruun saakka. Eriväristen sukkien avulla saipput erottaa helposti toisistaan (perheenjäsenten omat tai muuten erilaiset saippuat).

Saippua vaahdottuu hyvin sukan lävitse. Saippua-sukalla voi hangata suoraan ihoa pesusienen tavoin, jolloin iho saa samalla kuorinnan, tai saip- puaa voi liuottaa normaalisti käsiin sukan lävitse. 

Palasaippuan kuluessa sukka ympärillä löystyy, mutta saippua pysyy sukan sisällä viimeiseen muruun, joten sen saa käytettyä helposti loppuun saakka. Saippuan kuluttua loppuun saippuasukan voi huuhdella tai pestä pesukoneessa ennen uuden saippuapalan käyttöön ottoa.

100 % puuvilla, konepesu 40°C.
Suomalaista käsityötä.

Huom! Sukka on virkattu suorakaiteen muotoon, mutta joustaa, joten se sopii monen kokoisille ja muotoisille palasaippuoille.


PIKKUPUTSARI

Akryylilangasta valmistettu pikkuputsari-sieni puhdistaa, kiillottaa ja poistaa pinttymät - jopa ilman pesuainetta.

Pikkuputsari sopii erinomaisesti mm. teräkselle, lasille, posliinille ja emalille. Käyttökohteita: kahvi- ja teekupit ja kannut, teräskattilat ja aterimet, emalipadat, pesualtaat, hanat... Putsarilla on niin hauska kiillotella, että huomaat oikein miettiväsi mitä vielä voisit puhdistaa :)

100 % akryyli, konepesu 40 °C
suomalaista käsityötä

Pikkuputsari on kestävä ja konepestävä. Akryyli kuivuu nopeasti ja sienen keskellä on lenkki, josta sen voi näppärästi ripustaa kuivumaan käyttökertojen välillä.

KESTOVANULAPPU

Ihon puhdistukseen ja ihon hoitoon. Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa. (Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia!) Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, 40-60 asteessa. Suosittelemme käyttämään pesupussia.

Taputapun kestovanulaput ovat kaksipuoleisia: toinen puoli on froteeta ja toinen puoli flanellia/trikoota. Frotee kuorii ja puhdistaa tehokkaasti ja pehmeä flanelli/trikoo hellii ihoa. 

Kestovanulaput puhdistavat meikittömän ihon jopa pelkällä vedellä, mutta sopivat hyvin kumppaniksi erilaisille puhdistustuotteille kuten puhdistusmaidot, -voiteet, -geelit tai -saippuat sekä miselli-puhdistuvedet. Frotee puhdistaa tehokkaammin ja flanelli/trikoo hellemmin. Flanelli/trikoopuoli sopii myös hyvin kasvovesien levittämiseen. Kestovanulapuilla saat poistettua myös silmämeikin ilman turhaa hankausta ja venytystä (vedenkestävään meikkiin käytä sopivan puhdistusaineen kanssa).

100 % puuvilla TAI 40% bambu ja 60% puuvilla. Konepesu pesupussissa 40-60 °C.
Suomalaista käsityötä. Myydään 7 kpl pakkauksissa, yhdessä pesupussin kanssa tai ilman.

PESUPUSSI

Pieni pesupussi kestovanulapuille. Ripusta pesupussi kylpyhuoneeseen - voit laittaa käytetyt vanulaput näppärästi kuivumaan suoraan pesupussiin, jossa ne ovatkin sitten valmiiksi kerättyinä pesukonetta varten. 


JUURESPUSSI

Juuttikankaisessa juurespussissa kasvikset ja hedelmät säilyvät jääkaapissa pidempään!

Jääkappi on useimmille kasviksille liian kuiva ja kylmä säilytysympäristö. Juutti eristää ja säätelee kosteutta, jolloin hedelmät, juurekset ja vihannekset säilyvät pidempään nahistumaatta, homehtumatta ja itämättä.

Vetoisuus n. 1,5-2 kg.

100% juutti, hellävarainen pesu 40°C
suomalaista käsityötä

Pussissa on yläreunassa kätevä kiristysnyöri, jolla pussin voi sulkea.